2019

Höstglöd.
Alla medlemmar i Fri Form är välkomna att vara med på Fri Forms höstglödsutställning i ABF-lokalen i Torsby. Onsdagen den 18 september kl. 16:30-18:00 kan du lämna in 4 konstverk i ABF-lokalen. Alla ska vara märkta med namn, titel, teknik och pris. Minst ett konstverk garanteras komma med, övriga i mån av plats. Du betalar 100 kr vid inlämning, helst via swish. Lördagen den 28 september kl.12-16 är det vernissage. Då är det bra om konstnärerna finns på plats. Utställningen hänger till söndagen den 6 oktober kl.16:00. Då kan man komma och hämta sina verk. Konstnären tar själv kontakt med köparen och gör upp om leverans samt betalning av konstverken.

Fri Form planerar att göra en Sopp-konst-kok-bok men Sonja Amneteg som projektledare. Planerna är att den ska vara färdig då Fri Form firar 25-års jubileum. Tanken är att man tar sin favoritsoppa, målar en bild på soppan eller ingredienserna i valfri teknik. Man skriver också ner receptet samt en kort presentation av sig själv tillsammans med ett foto av sig själv. Anmälan att vara med i sopp-konst-kok-boken skickas direkt till Sonja. ugglansonja@hotmail.com.

Alla är välkomna att delta på våra möte, kurser, utställningar mm.

Om du inte redan har betalat, så behöver du betala medlemsavgiften för 2019, för att delta i Fri Forms aktiviteter. 100 kr för vuxna och 50 kr för ungdom/år. Sätt in pengarna på bankgiro 5345-0219 eller swisha till 1236741920  Kom ihåg att skriv ditt namn samt mailadress och vad inbetalningen gäller.

Ni är välkomna att ställa ut Månadens bild på biblioteket och flygplatsen. De flesta månader under våren är lediga än så länge. Kontakta Maria och boka månad nu på direkten.

Egen utställning på Torsby bibliotek?
Torsby bibliotek söker konstnärer som vill visa upp sina tavlor för en månad i taget. Man får en vägg med tavellister till sitt förfogande. Är du intresserad så kontakta Torsby bibliotek

Utställning  på ABFs fina väggar, vem har tid och lust? 
Kontakta Maria Granath på ABF