2019

Övre Frykens konstrunda äger rum 19 april-21 april. Temat 2019 är "Återvinning" och som vanligt är det fritt att tolka det som man vill. Inlämningen är i ABF´s lokaler tisdagen den 16 april, 16:30-18:30. 
Inlämningsavgiften är 100 kr. Alla medlemmar i Fri Form är välkomna att lämna in max fyra verk varav ett garanteras komma med i mån av plats. 
Vid försäljning av konst på påskrundan går 20 % till föreningen. De pengarna går till omkostnader i samband med konstutställningen.

Årsmötet äger rum i ABF´s lokaler söndagen den 21 april kl. 18:15.

Är det någon som är intresserad av att var med i styrelsen så är ni välkomna att höra av er. Vi behöver lite nya idéer och kreativa tankar.

Alla är välkomna att delta på våra möte, kurser, utställningar mm.

Om du inte redan har betalat, så behöver du betala medlemsavgiften för 2019, för att delta i Fri Forms aktiviteter. 100 kr för vuxna och 50 kr för ungdom/år. Sätt in pengarna på bankgiro 5345-0219 eller swisha till 1236741920  Kom ihåg att skriv ditt namn samt mailadress och vad inbetalningen gäller.

Förslag som är på gång:

-Monotypi med de som har lust att experimentera. Vi planerar att köpa in en liten tryckpress.
-Olja med Lena Anden-Malmberg
-Tälja trägubbar med Göte Eriksson.
-Vi hoppas också på ”Måla klart” med Ellinor. Vi tar med en ofärdig tavla och får tips och
.råd om hur vi kan måla klart tavlan. Sen målar vi.
-Studiebesök till Maria Westberg Vildhjärta 
-Ev. ”Sopp-kokbok” med Sonja A som projektledare.
-Akvarellkurs med Olga Karlsson
-Akryl med Katarina Gåsste

Ni är välkomna att ställa ut Månadens bild på biblioteket och flygplatsen. De flesta månader under våren är lediga än så länge. Kontakta Maria och boka månad nu på direkten.

Medlemsavgiften för 2018 är som förut 100 kr för vuxna och 50 kr för ungdom. Du kan betala in det på plusgiro 69011-5, märk med ditt namn.

Egen utställning på Torsby bibliotek?
Torsby bibliotek söker konstnärer som vill visa upp sina tavlor för en månad i taget. Man får en vägg med tavellister till sitt förfogande. Är du intresserad så kontakta Torsby bibliotek

Utställning av medlemmar på ABF fina nymålade väggar, vem har tid och lust? 
Kontakta Mille eller Maria Granath på ABF