2019

12 juli kommer Fri Form att delta i Herrgårdsparken i samband med Torsby dagarna. Ledare för detta är Gudrun Midebo Spets. Vill du vara med att ha någon prova på aktivitet för besökarna eller på annat sätt göra reklam för Fri Form så hör av dig till mig, Maria.norback@edu.torsby.se eller till Gudrun  gudrun.midebo@hotmail.com

Torsdag 18 juli har vi bokat tid 15:00-18:00 hos Maria Vildhjärta Westberg.
Kl.13.30 träffas vi vid gamla turistifo. mitt emot Coop i Torsby.
Vi samåker och klämmer ihop oss i våra egna bilar. Vi skramlar bensinpengar till den som är snäll att ta bil.
Inträdet på 50 kr betalar var och en själv.
Ta med egen fikakorg så kan det passa att vi fikar i den vackra naturen. Vid regn finner vi en annan lösning.
Om du vill med på sommarens konstresa så maila eller sms Maria nnan den 12 juli. Skriv gärna om du har möjlighet att ta bil också.
Maria.norback@edu.torsby.se
Tel:0703328870

Nu är temat för Höstglöd bestämt. Det blir fåglar i höst. Som vanligt är det fri tolkning på temat och fri form.

Fri Form planerar att göra en Sopp-konst-kok-bok men Sonja Amneteg som projektledare. Planerna är att den ska vara färdig då Fri Form firar 25-års jubileum. Tanken är att man tar sin favoritsoppa, målar en bild på soppan eller ingredienserna i valfri teknik. Man skriver också ner receptet samt en kort presentation av sig själv tillsammans med ett foto av sig själv. Anmälan att vara med i sopp-konst-kok-boken skickas direkt till Sonja. ugglansonja@hotmail.com.

Alla är välkomna att delta på våra möte, kurser, utställningar mm.

Om du inte redan har betalat, så behöver du betala medlemsavgiften för 2019, för att delta i Fri Forms aktiviteter. 100 kr för vuxna och 50 kr för ungdom/år. Sätt in pengarna på bankgiro 5345-0219 eller swisha till 1236741920  Kom ihåg att skriv ditt namn samt mailadress och vad inbetalningen gäller.

Ni är välkomna att ställa ut Månadens bild på biblioteket och flygplatsen. De flesta månader under våren är lediga än så länge. Kontakta Maria och boka månad nu på direkten.

Egen utställning på Torsby bibliotek?
Torsby bibliotek söker konstnärer som vill visa upp sina tavlor för en månad i taget. Man får en vägg med tavellister till sitt förfogande. Är du intresserad så kontakta Torsby bibliotek

Utställning  på ABFs fina väggar, vem har tid och lust? 
Kontakta Maria Granath på ABF